fbpx

Κουβάτα: “Είναι εφικτό να πετύχουν και οι δύο αναβάτες μας φέτος”

Κουβάτα: “Είναι εφικτό να πετύχουν και οι δύο αναβάτες μας φέτος”

Σε μεγάλο ύψος θέτει τον πήχη των προσδοκιών και των ελπίδων για τη σεζόν του 2023 στο Moto GP ο Τετσουχίρο Κουβάτα. Ο αγωνιστικός διευθυντής της Honda, με αφορμή την παρουσίαση της νέας μοτοσικλέτας για το πρωτάθλημα που ακολουθεί, στάθηκε στις μεγάλες δυνατότητες των Μαρκ Μάρκεθ και Ζοάν Μιρ, δηλώνοντας πως αμφότεροι μπορούν να έχουν μία άκρως επιτυχημένη σεζόν.

“Φτάνουμε στη σεζόν του 2023 έχοντας προηγηθεί μερικές δύσκολες χρονιές, ποτέ όμως δεν χάσαμε το πνεύμα του ανταγωνισμού. Η Honda έχει κατακτήσει 25 παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει πάρει 24 φορές τον τίτλο στους κατασκευαστές. Το να αγωνίζεσαι στο Moto GP έχει γίνει δυσκολότερο από ποτέ, αλλά συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στο μάξιμουμ για να προσφέρουμε στους αναβάτες μας ό,τι χρειάζονται.

Θα έχουμε δύο σπουδαίους αναβάτες φέτος. Ο Μαρκ Μάρκεθ έχει γράψει ιστορία με τα επιτεύγματά του, δεν χρειάζεται συστάσεις. Μας πρόσφερε μερικές από τις λαμπρότερες στιγμές της ιστορίας μας και χαιρόμαστε που έχει επανέλθει η φυσική του κατάσταση.

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ υπάρχει ο Ζοάν Μιρ, που μετράει δύο παγκόσμια πρωταθλήματα στην ηλικία των 25. Έχει αποδείξει στην πίστα πως ξέρει να προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις. Ελπίζω να δω και τους δύο να πετυχαίνουν με τη Honda και ξέρω πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο φέτος”, ανέφερε ο Κουβάτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα