fbpx

Γκουιντότι: “Οι προσδοκίες ήταν υπερβολικά υψηλές για την KTM”

Γκουιντότι: “Οι προσδοκίες ήταν υπερβολικά υψηλές για την KTM”

Πάνω από το… φυσιολογικό ύψος τέθηκε ο πήχης των προσδοκιών για την KTM, στις δοκιμές της Sepang. Αυτό τουλάχιστον εικάζει ως πιθανότερο σενάριο ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Φραντσέσκο Γκουιντότι, μετά τους όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς χρόνους που έβγαλαν οι Τζακ Μίλερ και Μπραντ Μπίντερ στην πίστα της Μαλαισίας.

Γενικώς, θέση της KTM είναι ότι, παρά τα εμπόδια που προέκυψαν κατά το τριήμερο των δοκιμών, τα προβλήματα που αποκαλύφθηκαν ήταν περισσότερα από τα αναμενόμενα, με βασικότερο όλων μερικά δέκατα του δευτερολέπτου απώλειας χρόνου. Έτσι, όλοι στην αυστριακή ομάδα εργάζονται πλέον πυρετωδώς, προκειμένου να έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες ενόψει της έναρξης της σεζόν στο Moto GP.

“Οι προσδοκίες ήταν αρκετά υψηλές. Χάσαμε κάποια πράγματα, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε αυτό. Στις επόμενες εβδομάδες θα δουλέψουμε για να αντλήσουμε το μέγιστο όφελος από όσα είδαμε στις δοκιμές. Χάσαμε κάποια δέκατα. Κάναμε πολύ μικρούς γύρους. Ο αριθμός των διαθέσιμων ελαστικών ήταν επαρκής για να αναπτύξουμε τη μοτοσικλέτα.

Ωστόσο, χάσαμε κάτι. Επίσης, ο καιρός δεν βοήθησε. Παρόλα αυτά, δεν αναζητώ δικαιολογίες. Δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε στους αναβάτες μας τις καλύτερες δυνατές μοτοσικλέτες. Οι προσδοκίες ήταν κάπως υπερβολικά υψηλές. Ίσως, δεν το γνωρίζω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουντότι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα