fbpx

Κρασώνης: «Η πιο απαιτητική εμπειρία της ζωής μου»

Κρασώνης: «Η πιο απαιτητική εμπειρία της ζωής μου»

Γεμάτος εμπειρίες αλλά κι έντονα συναισθήματα ήταν ο Θωμάς Κρασώνης μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Μέχρι χθες νόμιζα ότι ο αγώνας της Πέμπτης ήταν η πιο απαιτητική οδηγική εμπειρία της ζωής μου, αλλά ήμουν πολύ λάθος. Οι 100 γύροι που έτρεξα το βράδυ της Παρασκευής ήταν το κάτι άλλο. Το γεγονός ότι οι γύροι δεν μετράνε όσο ο αγώνας βρίσκεται σε καθεστώς αυτοκίνητου ασφάλειας έκανε τη χθεσινή μάχη να μοιάζει ατέλειωτη. Μετά από 50 λεπτά αγώνα σε μια πιστά οπού ο γύρος διαρκεί 20 δευτερόλεπτα, βρισκόμασταν μόλις στον 54ο από τους 100. Στην επόμενη επανεκκίνηση, λοιπόν, αφού είχα καταφέρει πάλι να φτάσω μέχρι την 16η θέση και κυνηγώντας έναν τερματισμό εντός δεκάδας, υπολόγισα λάθος την έξοδο μου στην τελευταία στροφή της πίστας, και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός οτι κανένας δεν χαρίζει τίποτα σε αυτούς τους αγώνες, οδήγησε σε επαφή κι εγκατάλειψη» είπε ο νεαρός οδηγός.

Και προσέθεσε: «Δεν εχω λογία για αυτή την εμπειρία και νιώθω τυχερός που έχω βρει ανθρώπους που πιστεύουν στο όνειρο και μου δίνουν την ευκαιρία να παλέψω για αυτό. Όσον αφορά το μέλλον το επόμενο Αμερικανικό ραντεβού μας θα έρθει το καλοκαίρι για τη συνέχεια της προσπάθειας στα οβάλ. Οι υπόλοιπες αγωνιστικές δραστηριότητες της φετινής χρονιάς θα ανακοινωθούν σύντομα. Φεύγω χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι ανταγωνιστικός και απογοητευμένος που  η προσπάθεια μου δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Χίλια ευχαριστώ στους φίλους και συμπαραστάτες μου σε αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα