fbpx

Νεβίλ: “Είχαμε ένα σχέδιο στο Ράλι Σουηδίας, αλλά δεν μπορέσαμε να το υλοποιήσουμε”

Νεβίλ: “Είχαμε ένα σχέδιο στο Ράλι Σουηδίας, αλλά δεν μπορέσαμε να το υλοποιήσουμε”

Θετικό πρόσημο δίνει ο Τιερί Νεβίλ στην παρουσία της Hyundai στο Ράλι Σουηδίας, τον δεύτερο σταθμό του φετινού WRC. Αν και ο Βέλγος δεν κατάφερε να πετύχει κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση, μένοντας πίσω από τον όμοσταυλό του Κρεγκ Μπριν, θεωρεί πως η συνολική παρουσία της κορεάτικης ομάδας ήταν αξιοπρεπής και πλέον μπορεί να κοιτάζει με αυτοπεποίθηση στον επόμενο αγώνα, το Ράλι Μεξικού.

“Ήταν μία καλή εβδομάδα. Η Παρασκευή ήταν μία πιο δύσκολη ημέρα, καθώς έτρεχα αρκετά μπροστά, σχεδόν στην κορυφή του γκρουπ, όμως το αυτοκίνητο ήταν καλό και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Θα ήθελα να πάρω περισσότερους βαθμούς από την Powerstage και είναι κρίμα που κάναμε εκεί αυτό το μικρό λάθος. Είχαμε ένα σχέδιο, αλλά δεν μπορέσαμε να το υλοποιήσουμε. Ήταν οριακά τα πράγματα.

Ο Κρεγκ Μπριν οδήγησε πολύ καλά και του άξιζε η δεύτερη θέση. Ήταν συνολικά ένα δυνατό ράλι για την ομάδα μας, έτσι το βλέπω. Ανυπομονώ τώρα για το Μεξικό. Θα πάμε εκεί ως τρίτοι στην κατάταξη, με τους βασικότερους διεκδικητές του πρωταθλήματος να είναι μπροστά μας. Θα είναι μία πραγματικά ενδιαφέρουσα μάχη”, ανέφερε ο Νεβίλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα