fbpx

Χάμιλτον: “Δεν σχεδιάζω να βρίσκομαι οποιοδήποτε αλλού”

Χάμιλτον: “Δεν σχεδιάζω να βρίσκομαι οποιοδήποτε αλλού”

Με σαφή τρόπο θέλησε ο Λιούις Χάμλιτον να… κλείσει την πόρτα στα σενάρια που τον θέλουν να αγωνίζεται φέτος για τελευταία φορά με μονοθέσιο της Mercedes, αναζητώντας κάπου αλλού το μέλλον του το 2024. Ο Βρετανός πιλότος, επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1, ξεκαθάρισε πως το περιβάλλον στη γερμανική ομάδα είναι καλύτερο από ποτέ, πως οι μηχανικοί είναι γεμάτοι με ενθουσιασμό ενόψει όσων έπονται και πως ο ίδιος δεν σχεδιάζει να βρεθεί οπουδήποτε αλλού μελλοντικά, ασχέτως εάν το τρέχον συμβόλαιό του λήγει στο φινάλε του 2023.

“Δεν νιώθω την ανάγκη να μου αποδείξει απολύτως τίποτα οποιοσδήποτε από την ομάδα. Νομίζω πως (ως ομάδα) έχουμε αποδείξει την αξίας μας σε πλήθος περιπτώσεων μέχρι σήμερα, με τη δύναμη και το βάθος που διαθέτουμε. Έχουμε όλους αυτούς τους εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους στην ομάδα μας. Όπως έχω ξαναπεί, δεν χάσαμε ποτέ αυτή την ικανότητα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να είμαστε εξυπνότεροι στις προσεγγίσεις μας, όπως και στην επικοινωνία μας.

Πιστεύω πως η ομάδα διαθέτει την καλύτερη εσωτερική αρμονία που έχω δει ποτέ, όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε μία ομάδα πραγματικά νέων και φρέσκων ανθρώπων, μηχανικών οι οποίοι κατέφθασαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και είναι γεμάτοι ενθουσιασμό. Δεν σχεδιάζω να βρίσκομαι οπουδήποτε αλλού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα