fbpx

Βασέρ: “Στο φινάλε, το σημαντικότερο είναι να είσαι επιτυχημένος, να φέρεις αποτέλεσμα”

Βασέρ: “Στο φινάλε, το σημαντικότερο είναι να είσαι επιτυχημένος, να φέρεις αποτέλεσμα”

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Φρεντ Βασέρ κατά την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Ferrari, για τη σεζόν του 2023 στη Formula 1. Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδος, που θα έχει φέτος για πρώτη φορά αυτόν τον ρόλο, υπογράμμισε τη σκληρή δουλειά που έγινε από όλους προκειμένου να δημιουργηθεί το SF-23 με το οποίο θα αγωνιστούν φέτος οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, ενώ για τον δικό του ρόλο δεν λησμόνησε να αναφέρει πως, στο φινάλε, αυτό που μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι το αποτέλεσμα.

“Είναι πάντα έντονα τα συναισθήματα σε μία ομάδα όταν γίνεται η παρουσίαση. Η συνεισφορά μου είναι μικρή σε αυτό το κομμάτι, αλλά μπορώ να συναισθανθώ άριστα τη δουλειά που έχει γίνει σε αυτό το αυτοκίνητο. Τώρα αρχίζει ένα νέο ταξίδι για αυτό. Το μονοθέσιο θα παραδοθεί (από το εργοστάσιο) στην αγωνιστική ομάδα. Είναι υπέροχη η αίσθηση όταν βρίσκεσαι στην πίστα. Είναι σαν να ξαναγυρνάς στο σχολείο.

Μπορώ να νιώσω πως όλοι είναι εξαιρετικά υπερήφανοι με τη δουλειά που έχει γίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το κίνητρο όλων μας στην ομάδα, μέσα στη σεζόν. Θα είναι μία αρκετά μακρά σεζόν, αλλά το κίνητρο υπάρχει και θα είναι κομβικό από πλευράς επιδόσεων.

Η συγκεκριμένη θέση (του επικεφαλής ομάδος) στη Ferrari είναι όσο γεμάτη ένταση μπορείτε να φανταστείτε. Νιώθεις πως έχεις την ευθύνη για την ομάδα, αλλά είναι και σπουδαία τιμή αυτό. Στο τέλος της ημέρας, το σημαντικότερο είναι να είσαι επιτυχημένος. Θα πρέπει να προσφέρεις αποτέλεσμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασέρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα