fbpx

Μπριν: “Μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία και απέδειξα ότι μπορώ να πετύχω”

Μπριν: “Μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία και απέδειξα ότι μπορώ να πετύχω”

Πρόκειται αναμφίβολα για τον… δεύτερο μεγάλο -και, εν μέρει, απρόσμενο- πρωταγωνιστή του Ράλι Σουηδίας. Σε μία ανέλπιστα καλή εβδομάδα για τον ίδιο, ο Κρεγκ Μπριν κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον δεύτερο σταθμό του πρωταθλήματος WRC πίσω από τον Οτ Τάνακ, ουσιαστικά στην πρώτη συμμετοχή του στη φετινή σεζόν. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ο ίδιος χαρακτήρισε ως απόδειξη των ικανοτήτων του, αλλά ταυτόχρονα και… αναζωογόνηση του εαυτού του, έπειτα από τις “σκοτεινές ημέρες” του 2022.

“Το χρειαζόμουν αυτό το (καλό) αποτέλεσμα. Είχα μία δύσκολη χρονιά πέρσι, με μερικές αρκετά σκοτεινές ημέρες. Ήθελα να επιστρέψω φέτος και να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Το πέτυχα αυτό, οπότε η αίσθηση είναι θαυμάσια.

Αυτή η εβδομάδα μου επανέφερε όλα τα δυνατά συναισθήματα που έχω για το σπορ. Μου υπενθύμισε γιατί σηκώνομαι κάθε πρωί και δουλεύω καθημερινά. Δούλεψα πάνω σε πολλά πράγματα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και πάντοτε γνώριζα πως είναι εφικτό να έρθει το καλό αποτέλεσμα.

Γνώριζα πως η ταχύτητα και η καλή απόδοση βρίσκονταν μέσα μου. Όπως είπα και νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του Ράλι, στάθηκα τυχερός με τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε. Γνώριζα πως μπορούσα να τα καταφέρω και αυτός ο αγώνας απετέλεσε την απόδειξή μου”, ανέφερε ο Μπριν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα