fbpx

Formula 1: “Οσκαρική” παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Ferrari! (vid)

Formula 1: “Οσκαρική” παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Ferrari! (vid)

Αν μη τι άλλο, οι Ιταλοί… έχουν τον τρόπο τους να κερδίζουν τις εντυπώσεις όταν στην εξίσωση μπαίνει το θέαμα και η ομάδα της Ferrari ήρθε να επιβεβαιώσει τον κανόνα με την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου. Το SF-23 είχε τα αποκαλυπτήριά του, με το πρώτο σκέλος να “συμπυκνώνεται” σε ένα βίντεο το οποίο προσφέρει λήψεις από κάθε πιθανή γωνία, βάζοντας τον θεατή σχεδόν… δίπλα στο αυτοκίνητο, εάν όχι μέσα σε αυτό.

Το δεύτερο σκέλος όμως ήταν και το πιο εντυπωσιακό. Αρχικά, εκατοντάδες τιφόζι βρέθηκαν στις κερκίδες της πίστας Fratelli στο Μαρανέλο, δημιουργώντας… αγωνιστική ατμόσφαιρα. Εκεί, η παράσταση άρχισε με τον Εθνικό Ύμνο της Ιταλίας.

Και στη συνέχεια ήρθε το… κυρίως πιάτο. Ο Σαρλ Λεκλέρ κάθισε στη θέση του οδηγού και έφερε το ολοκαίνουργιο μονοθέσιο στην πίστα, ώστε να το απολαύσουν όλοι στο φυσικό του περιβάλλον.

Ήταν μία παρουσίαση γεμάτη με αυτοπεποίθηση και εικόνα πρωταγωνίστριας από τη Ferrari, η οποία τουλάχιστον στο πεδίο των εντυπώσεων φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν παρουσιάσει τα νέα μονοθέσιά τους. Βέβαια, αντικειμενικός σκοπός για το 2023 δεν είναι τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του τίτλου στους πιλότους. Και ο Σαρλ Λεκλέρ είναι πλέον εκείνος που θα έχει στραμμένα εκατομμύρια -άκρως απαιτητικά- βλέμματα πάνω του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα