fbpx

Απέφυγε… διπλωματικά ερώτηση ο Μάρκεθ για πρόωρο τερματισμό συμβολαίου με τη Honda

Απέφυγε… διπλωματικά ερώτηση ο Μάρκεθ για πρόωρο τερματισμό συμβολαίου με τη Honda

Με μία ιδιαίτερη διπλωματικότητα απέφυγε ο Μαρκ Μάρκεθ την ερώτηση που του έγινε σχετικά με την ύπαρξη όρου στο συμβόλαιό του με τη Honda, που του επιτρέπει να φύγει στο φινάλε του 2023. Ο Ισπανός αναβάτης και έξι φορές πρωταθλητής του Moto GP, ερωτήθηκε ευθέως από το βρετανικό Sky Sports για το εάν υπάρχει όρο στο συμβόλαιό του με τη Honda που του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα στο τέλος του 2023. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο είναι διετές και εκπνέει κανονικά το 2024, ωστόσο ο Μάρκεθ δεν αρνήθηκε την ύπαρξη τέτοιου όρου.

“Δεν σκέφτομαι καν αυτό το ζήτημα, πριν αρχίσει η σεζόν”, απάντησε στη σχετική ερώτηση. “Έχω διετές συμβόλαιο με τη Honda και θέλω να νικήσω, πιθανών με την Honda. Έπειτα από τέσσερα χρόνια, είχα έναν ήρεμο χειμώνα, αν και ακόμη πρέπει να κάνω κι άλλη δουλειά με τον ώμο μου. Τον Δεκέμβριο έκανα θεραπεία η οποία με βοήθησε να μην αισθάνομαι πόνο και μου επέτρεψε να δουλέψω καλά τον Ιανουάριο.

Είμαι πολύ χαρούμενος με την τωρινή μου σωματική κατάσταση, έστω κι αν δεν βρίσκομαι ακόμη στο 100%. Πάντως, το σώμα μου δούλεψε καλά τους τελευταίους μήνες. Ο στόχος είναι ο αγώνας του Πορτιμάο (πρώτος της σεζόν). Ακόμη έχω ενάμιση μήνα ως τότε”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα