fbpx

Moto GP: Φινάλε δοκιμών με ταχύτερη την Ducati

Moto GP: Φινάλε δοκιμών με ταχύτερη την Ducati

Ο Λούκα Μαρίνι της Ducati ήταν εκείνος που κατέγραψε τον καλύτερο χρόνο στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία, στην τελευταία ημέρα των δοκιμών από τους αναβάτες του Moto GP. Ο Μαρίνι γύρισε την πίστα σε 1:57.889 δείχνοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο κυρίως η ιταλική ομάδα, έχουν αξιοπρεπή αποτελέσματα σε αυτό το πρώτο τεστ ενόψει της νέας χρονιάς.

Πολύ κοντά ήταν και ο Πέκο Μπανιάια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022 είχε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο, ενώ την αμέσως επόμενη καλύτερη επίδοση κατέγραψε ο Μάβερικ Βινιάλες με Aprilia. Ουσιαστικά, πλην του Φάμπιο Κουαρταραρό και του Μιγκέλ Ολιβέιρα, όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες είχαν την Κυριακή τις καλύτερες επιδόσεις τους σε όλο το τριήμερο.

Οι χρονομετρήσεις των αναβατών:

Στις τελικές ταχύτητες, για άλλη μία φορά η Ducati ήταν εκείνη που είδε δική της μοτοσικλέτα να πρωτεύει. Ο Πέκο Μπανιάια έπιασε 337.5χλμ./ω., επίδοση όμοια με εκείνη του Μάβερικ Βινιάλες και του Αλέιξ Εσπαργκαρό, αμφότεροι με Aprilia.

Οι τελικές ταχύτητες των αναβατών:

Αυτό η εβδομάδα στη Μαλαισία ήταν ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο τεστ για ομάδες και αναβάτες, ωστόσο υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη ως την έναρξη του Πρωταθλήματος, στις 26 Μαρτίου στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα