fbpx

Ράλι Σουηδίας: Στην κορυφή ο Μπριν και… από κοντά ο Τάνακ, στο ήμισυ του Σαββάτου (vid)

Ράλι Σουηδίας: Στην κορυφή ο Μπριν και… από κοντά ο Τάνακ, στο ήμισυ του Σαββάτου (vid)

Ο Κρεγκ Μπριν είναι αυτός που διατηρεί την πρωτοπορία στη γενική κατάταξη του Ράλι Σουηδίας, μετά το φινάλε του πρωινού προγράμματος. Ο Ιρλανδός οδηγός της Hyundai είχε μπει άλλωστε ως επικεφαλής της γενικής στις ειδικές του Σαββάτου και από τις τρεις πρωινές κατάφερε να νικήσει στη μία (SS10), δίχως να απωλέσει σε κανένα σημείο τη θέση του στο Νο1 της κατάταξης.

Δεύτερος και από πολύ κοντά ακολουθεί ο Οτ Τάνακ. Αν και μετά τις δύο πρώτες ειδικές ο Εσθονός είδε την απόστασή του από τον Μπριν να αυξάνεται κατά 3.1 δευτερόλεπτα για να φτάσει συνολικά το +5.6, εν τέλει… ψαλίδισε τη διαφορά, για να απέχει πλέον ακριβώς 3.0 δευτερόλεπτα από τον Ιρλανδό. Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι τώρα ο Τάνακ έχει πάρει νίκη μονάχα σε μία από τις 11 ειδικές που έχουν διεξαχθεί, την SS7, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η κατάταξη μετά το πρωινό σκέλος του Σαββάτου:

Πλέον για τους οδηγούς ακολουθεί το μεγάλο διάλειμμα, για ξεκούραση και σέρβις, πριν επιστρέψουν στις ειδικές για άλλες τέσσερις διαδρομές στην απογευματινή ζώνη, με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στις 15:05 ώρα Ελλάδος. Το πρόγραμμα θα κλείσει τις πρώτες βραδυνές ώρες, οπότε θα είναι αναγκαίος και ο φωτισμός των προβολέων, όπως συνέβη άλλωστε και την Παρασκευή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ειδικών – ώρα πρώτης εκκίνησης:
SS12: Norrby 2 (12.54χλμ.) – 15:05
SS13: Floda 2 (28.25χλμ.) – 16:00
SS14: Sävar 2 (17.28χλμ.) – 17:37
SS15: Umeå 1 (10.08χλμ.) – 19:05

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα