fbpx

Ράλι Σουηδίας: “Εμφανίστηκε” στην SS9 ο Νεβίλ (vid)

Ράλι Σουηδίας: “Εμφανίστηκε” στην SS9 ο Νεβίλ (vid)

Ο… εξαφανισμένος το πρώτο διήμερο του Ράλι Σουηδίας, Τιερί Νεβίλ, έδειξε πυγμή και μπήκε στο πρόγραμμα του Σαββάτου παίρνοντας τη νίκη στην πρώτη πρωινή ειδική, την SS9. Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai έδειξε να αφήνει έτσι πίσω του τα προβλήματα της Παρασκευής, που τον είχαν αφήσει 6ο στη γενική, στο +36.8 από τον πρωτοπόρο Κρεγκ Μπριν.

Τη δεύτερη θέση στη Norrby 1 (12.54χλμ.) κατέλαβε ο Κάλε Ροβάνπερα, στο +1.1 από τον Νεβίλ, με τρίτο τον πρωτοπόρο της γενικής Κρεγκ Μπριν, στο +1.4 από τον επικεφαλής Βέλγο. Στην έκτη θέση εντοπίζεται ο Οτ Τάνακ, στο +3.6 από τον Νεβίλ, αποτέλεσμα που τον διατηρεί μεν δεύτερο στο γενική κατάταξη, με την απόσταση όμως από τον Μπριν να ανεβαίνει τώρα στα 4.6 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται πως ο Τακαμότο Κατσούτα επέστρεψε στον αγώνα μετά τη χθεσινή του εγκατάλειψη, ωστόσο στο χρονόμετρο τον χωρίζουν περίπου 30 λεπτά από τους αντιπάλους του, άρα δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει οτιδήποτε στη Σουηδία. Μάλιστα, ο Ιάπωνας είναι επιφορτισμένος και με το “άνοιγμα” των ειδικών το Σάββατο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα