fbpx

Στην τελική ευθεία για το «Διονυσιακό Ράλι»

Στην τελική ευθεία για το «Διονυσιακό Ράλι»

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές δράσεις της ΦΙΛΠΑ, με τη διεξαγωγή του «Διονυσιακού Ράλι». Πρόκειται για έναν αγώνα που έχει περισσότερο χαρακτήρα διασκέδασης, όπως μαρτυρούν και οι λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΦΙΛΠΑ.

Όπως κοινοποιήθηκε στα πληρώματα που σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο «Διονυσιακό Ράλι 2023», με την εκκίνηση του αγώνα θα λάβουν ένα πακέτο με δραστηριότητες (τεστ και σπαζοκεφαλιές), το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί στο Σ.Ε.Χ. στη Νεμέα συμπληρωμένο.

Συμπληρώνοντας τα τεστ, κουίζ κλπ, οι αγωνιζόμενοι μαζεύουν πόντους. Θα βραβευτούν το 1ο, 2ο, και 3ο πλήρωμα με τους περισσότερους πόντους. Σε περίπτωση ισοψηφίας θα γίνει κλήρωση.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μεταμφίεσης! Οι αγωνιζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο δείπνο μεταμφιεσμένοι. Το θέμα της μεταμφίεσης είναι «Μπορεί να έρθω νύχτα…..», και κάθε ανάγνωσή του είναι ευπρόσδεκτη. Θα δοθεί βραβείο στην καλύτερη ανδρική μεταμφίεση, στην καλύτερη γυναικεία, στο καλύτερο ζευγάρι και στην καλύτερη ομάδα. Ειδικότερα, η ομάδα που θα βραβευτεί θα πάρει ένα κύπελλο.

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα υπάρξει και διαγωνισμός χορού με τίτλο «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» ή «Save the last dance for me…». Στην εκκίνηση θα δηλώσουν τα πληρώματα αν θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό χορού σε δύο κομμάτια, disco και latin. Μπορούν να συμμετάσχουν διαγωνιζόμενοι, επιβάτες, κριτές και επισκέπτες πλην της επιτροπής. Βραβεύονται ο καλύτερος χορευτής, η καλύτερη χορεύτρια, το καλύτερο ζευγάρι και η καλύτερη ομάδα.

Τέλος, αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, θα βραβευτούν τα τρία καλύτερα πληρώματα της Γενικής Κατάταξης ανεξαρτήτως κατηγοριών. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο Ναύπλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα