fbpx

Στις 4 Μαρτίου ο Γύρος Αττικής από τον ΣΙΣΑ

Στις 4 Μαρτίου ο Γύρος Αττικής από τον ΣΙΣΑ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργανώνει το Σάββατο 4 Μάρτιου για 30ή φορά τον Γύρο Αττικής, που είναι το μακροβιότερο μονοήμερο ράλι ιστορικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Ο Γύρος Αττικής εγκαινιάζει την αγωνιστική σεζόν του 2023.

Τα πληρώματα θα αρχίσουν να προσέρχονται στο Πάρκο Καραμανλή της Ραφήνας από τη 1 μ.μ. για τον διοικητικό έλεγχο και η εκκίνηση θα δοθεί στις 2.30 μ.μ.. Τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν προς Αρτέμιδα, Κουβαρά και μετά προς Λαύριο, όπου θα γίνει και ο ενδιάμεσος σταθμός ελέγχου χρόνου.

Θα ακολουθήσει ο «κλασσικός» Άγιος ΚωνσταντίνοςΚαμάριζα και μετά η Συντερίνα, Κουβαράς και Ντράφι . Μετά τις 7 μ.μ. και με την συμπλήρωση 150 χιλιομέτρων, έξι ειδικών διαδρομών και περίπου 20 χρονομετρήσεων, οι συμμετέχοντες θα τερματίσουν στο Πάρκο Καραμανλή, όπου ο κόσμος της Ραφήνας θα μπορεί να δει τα παρατεταγμένα ιστορικά αυτοκίνητα.

Αμέσως μετά τον τερματισμό του τελευταίου αυτοκινήτου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και θα γίνει η απονομή επάθλων στο «Oceanis». Ο 30ος Γύρος Αττικής διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος ,της Επιτροπής Βιώσιμου Περιβάλλοντος του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως 90 ιστορικά αυτοκίνητα κατασκευής έως το 1993 στις κατηγορίες “Regularity”, “Touring Trophy” & “Classique”, καθώς και επιλεγμένα «youngtimer» κατασκευής έως το 2003. Η χρονομέτρηση θα γίνει ασύρματα με το δορυφορικό σύστημα της Anube Sport με άμεση και live παρακολούθηση & έκδοση αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:

13:30-14:30: Συγκέντρωση στo Πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα

14:30-16:00: 1o Σκέλος: Ραφήνα, Άρτεμις, Κουβαράς, Λάυριο

16:00-17:00: Ανασυγκρότηση στο Λαύριο

17:00- 19:30: 2ο Σκελος: Λαύριο, Άγιος Κωνσταντίνος–Καμάριζα, Συντερινα , Ντράφι, Ραφήνα

20:00: Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων

20:30: Ανακοίνωση τελικών αποτελεσμάτων, απονομή επάθλων και δείπνο στο «Oceanis»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα