fbpx

Μπαστιανίνι: “Στην αρχή πίστευα ότι θα συναντούσα περισσότερη ένταση στην Ducati”

Μπαστιανίνι: “Στην αρχή πίστευα ότι θα συναντούσα περισσότερη ένταση στην Ducati”

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έχει μείνει μέχρι στιγμής ο Ενέα Μπαστιανίνι με το κλίμα που έχει αντιμετωπίσει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Ο Ιταλός αναβάτης, που αποτελεί προσθήκη στην κεντρική ομάδα της Ducati μέσω… προαγωγής από ομάδα-δορυφόρο στην οποία υπαγόταν πέρσι, αναφέρθηκε στην πολύ άνετη ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε, υπογραμμίζοντας βέβαια πως πλέον βρίσκεται σε ένα σύνολο που κάνει πρωταθλητισμό, άρα θα πρέπει και ο ίδιος να προσφέρει το απόλυτο των δυνατοτήτων του.

“Πίστευα στην αρχή πως θα συναντούσα πολλή περισσότερη ένταση, αντιθέτως όμως ένιωσα κατευθείαν άνετα. Τώρα που θα πάω στη Sepang για τις δοκιμές θα δω ακόμα καλύτερα τη λειτουργεία της ομάδας, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος. Διασκεδάζω τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι πολύ όμορφο.

Το 2020 ήρθε ο πρώτο παγκόσμιος τίτλος μου στο Moto2. Το 2021 έκανα το ντεμπούτο μου στο Moto GP και το 2022 κατάφερα να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα στην τρίτη θέση. Πρόκειται για μία καλή πορεία ανόδου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Τώρα που βρίσκομαι στην εργοστασιακή ομάδα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη. Η ομάδα έχει συνηθίσει σε αυτό το ύφος, ο Πέκο (Μπανιάια) κατέκτησε πέρσι τον τίτλο, όμως θα δώσω και εγώ το 100% μου για να τα πάμε ακόμα καλύτερα”, ανέφερε ο Μπαστιανίνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα