fbpx

Σάρτζεντ: “Οι κατατακτήριες θα είναι βούτυρο στο ψωμί μου”

Σάρτζεντ: “Οι κατατακτήριες θα είναι βούτυρο στο ψωμί μου”

Ιδιαίτερα… γλαφυρός εμφανίστηκε ο Λόγκαν Σάρτζεντ, ερωτώμενος για το ποια βλέπει ως τα πιο δυνατά του στοιχεία, ενόψει της παρθενικής του σεζόν στη Formula 1. Ο Αμερικανός οδηγός της Williams δεν δίστασε να σταθεί στο κομμάτι των κατατακτηρίων, το οποίο θεωρεί ως το πιο καλό και πιο απολαυστικό για τον ίδιο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πλήθος των θυσιών που έκανε στην ως τώρα ζωή του, προκειμένου να διεκδικήσει μία ευκαιρία παρουσίας στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ τεσσάρων τροχών.

“Για τη νέα χρονιά, ελπίζω… στα πάντα. Για να είμαι όμως ειλικρινής, πιστεύω πως οι κατατακτήριες θα είναι βούτυρο στο ψωμί μου. Πάντοτε αυτό ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι μίας αγωνιστικής εβδομάδας, όταν το μονοθέσιο είναι ελαφρύ, τα ελαστικά καινούργια και έχεις την ευκαιρία να τα βάλεις όλα στη σειρά και να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Θα έλεγα πως αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο μου και αυτό που απολαμβάνω περισσότερο. Οπότε, θα ξεκινούσα από εκεί.

Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως κάποιον που έχει δουλέψει πολύ και έχει κάνει πολλές θυσίες. Μετακόμισα στην Ευρώπη σε μικρή ηλικία για να κάνω αυτή τη δουλειά και να επιτύχω. Δίχως να μπω σε λεπτομέρειες, απλώς λέω πως εγκατέλειψα πολλά για να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία και νιώθω πως είχα μία καλή πορεία σε επίπεδο junior”, ανέφερε ο Σάρτζεντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα