fbpx

Αυτά είναι τα χρώματα του νέου μονοθεσίου της Williams

Αυτά είναι τα χρώματα του νέου μονοθεσίου της Williams

Η Williams F1 Racing παρουσίασε τα χρώματα του μονοθεσίου της για το 2023, σηματοδοτώντας την τρίτη παρουσίαση μονοθεσίου από τότε που η ιδιοκτησία της ομάδας μεταβιβάστηκε στην Dorilton Capital από την οικογένεια Γουίλιαμς το 2020.

Το πραγματικό αγωνιστικό μονοθέσιο FW45 θα αποκαλυφθεί σε μια εκδήλωση shakedown την επόμενη εβδομάδα.

Το μπλε και κόκκινο branding από την περσινή FW44 έχει διατηρηθεί για την FW45. Το νέο αγωνιστικό μονοθέσιο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σίλβερστοουν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Πριν από τις δοκιμές, η Williams θα έχει άλλη μια ημέρα γυρισμάτων στο Μπαχρέιν.

Παρά το γεγονός ότι το μονοθέσιο δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί, η Williams έχει αφήσει να εννοηθεί ότι έχει προχωρήσει σε μια σημαντικά εξελιγμένη σχεδίαση του sidepod και σε αλλαγές στη διάταξη της μπροστινής ανάρτησης.

Η Williams επιβεβαίωσε την άφιξη της Gulf ως «μακροπρόθεσμου συνεργάτη», αν και με περιορισμένο branding στο όχημα.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Μάθιου Σάβατζ, δήλωσε ότι η Williams συνεχίζει τη μεταμόρφωσή της το 2023, με στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις της στην πίστα, αφού τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα κατασκευαστών για άλλη μια φορά το 2022.

Με τον Λόγκαν Σάρτζεντ να αντικαθιστά τον Νίκολας Λατίφι ως team-mate του Άλεξ Άλμπον, η Williams στοχεύει σε μια καλύτερη παεουσία απ’ αυτήν που είχε το 2022.

Μαζί με την Gulf, ένας αριθμός νέων συνεργατών – Stephens, Michelob Ultra και PureStream – έχουν ενταχθεί στη Williams, αντικαθιστώντας χορηγούς που σχετίζονται με τον Λατίφι, όπως η Lavazza.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα