fbpx

Μπίρερ: “Ο Φόλγκερ γνωρίζει τι χρειάζεται μία μοτοσικλέτα για να νικήσει σε ένα Γκραν Πρι”

Μπίρερ: “Ο Φόλγκερ γνωρίζει τι χρειάζεται μία μοτοσικλέτα για να νικήσει σε ένα Γκραν Πρι”

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την επίτευξη συμφωνίας και την ένταξη του Γιόνας Φόλγκερ στην ομάδα δοκιμών της KTM εμφανίστηκε ο Πιτ Μπίρερ. Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της KTM στάθηκε στη σημασία που έχει για όλο το σύνολο η παρουσία των αναβατών δοκιμών, ενώ για τον Φόλγκερ συγκεκριμένα υπογράμμισε πως διαθέτει τα κατάλληλα στοιχεία για να προσθέσει πράγματα στον προγραμματισμό της αυστριακής ομάδας.

“Καθώς η σεζόν του Moto GP πλησιάζει όλο και περισσότερο, γίνεται παράλληλα πραγματικότητα και το πρόγραμμα της ομάδας δοκιμών μας. Ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπει την κομβική δουλειά που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για εμάς, ωστόσο σας διαβεβαιώνω πως ο ρόλος τους είναι ζωτικός.

Ο Γιόνας Φόλγκερ.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε να προσθέσουμε τον Γιόνας δίπλα στον Μίκα (Κάλιο) και τον Ντάνι (Πεδρόσα), οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει πολλή γνώση της αγωνιστικής μοτοσικλέτας και έχουν κάνει βήματα (βελτίωσης) με αυτήν. Ο Γιόνας γνωρίζει τι χρειάζεται για να βρεθεί μία μοτοσικλέτα στην πρώτη θέση ενός Γκραν Πρι και, όντας αρκετά νέος, έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

Η διαφορετική σωματοδομή του σε σύγκριση με τους Ντάνι και Μίκα επίσης είναι στοιχείο το οποίο θα μας βοηθήσει στην βελτίωση και την πρόοδο που κάνουμε. Η ομάδα δοκιμών μας είναι ένα φανταστικό σύνολο ανθρώπων και δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο στιβαρές βάσεις θέτουν για τη δική μας αγωνιστική δουλειά στο Moto GP”, ανέφερε ο Μπίρερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα