fbpx

Τάνακ: “Βρισκόμαστε ακόμη στο επίπεδο κατανόησης του αυτοκινήτου”

Τάνακ: “Βρισκόμαστε ακόμη στο επίπεδο κατανόησης του αυτοκινήτου”

Λιγότερες από επτά ημέρες απομένουν ώσπου οι οδηγοί του WRC να επιστρέψουν στο κάθισμα του οδηγού και να μπουν στη δράση, με το Ράλι της Σουηδίας, τον δεύτερο σταθμό της σεζόν, να παίρνει τη σκυτάλη του προγράμματος. Ένας από εκείνους που θέλει να αξιοποιήσει και το τελευταίο διαθέσιμο λεπτό προετοιμασίας είναι σίγουρα ο Οτ Τάνακ.

Ο Εσθονός, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2019, βρίσκεται φέτος στην M-Sport οδηγώντας αυτοκίνητο της Ford, μία κομβική αλλαγή έπειτα από μία τριετία στη Hyundai. Βασικό ζητούμενο για τον Τάνακ είναι να εξοικειωθεί στο 100% με το νέο του αυτοκίνητο, γνωρίζοντας βέβαια πως, ό,τι κι αν κάνει, θα είναι αδύνατο να έχει καλύψει τα πάντα ενόψει του χιονισμένου σουηδικού τερέν.

“Βρισκόμαστε ακόμη στο επίπεδο κατανόησης του αυτοκινήτου. Το Μόντε Κάρλο με βοήθησε πολύ σε αυτό, ωστόσο εκείνο ήταν ράλι σε στεγνή άσφαλτο”, υπογράμμισε ο Τάνακ. Σημειώνεται πως ο Εσθονός θα συμμετάσχει και στο Ράλι Εσθονίας που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Οτεπάα, ούσα βέβαια μία διοργάνωση εκτός προγράμματος του WRC και έχοντας χαρακτήρα προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα