fbpx

FIA WEC: Παρών στις 24 ώρες του Λε Μαν το 2024 ελπίζει να είναι ο Ρομέν Γκροζάν

FIA WEC: Παρών στις 24 ώρες του Λε Μαν το 2024 ελπίζει να είναι ο Ρομέν Γκροζάν

Ο Ρομέν Γκροζάν δηλώνει ότι οι υποχρεώσεις του την επόμενη χρονιά με τη Lamborghini LMDh θα πρέπει να περιλαμβάνουν και την παρουσία του στις 24 ώρες του Λε Μαν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής αρκεί να μην συμπίπτουν με εκείνες στο IndyCar.

 Τον περασμένο Δεκέμβριο ο οδηγός της Andretti-Honda ανακοινώθηκε ως μέλος της Lamborghini με στόχο την εξέλιξη του αγωνιστικού της πρωτότυπου και με παρουσία στους αγώνες το 2024. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας ο Γκροζάν θα τρέχει με μία Huracan GTD Pro της Iron Lynx στους αγώνες αντοχής της IMSA.

 Στο ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα στον 24ωρο αγώνα της Ντεϊτόνα, ο ίδιος ένωσε τις δυνάμεις του με τους Μίρκο Μπορτολότι, Αντρέα Καλνταρέλι και Τζόρνταν Πέπερ παίρνοντας την 4η θέση στην κατηγορία τους.

 «Οι αγώνες αντοχής είναι κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό», είπε ο πρώην οδηγός της F1. «Πιστεύω ότι το ομορφότερο πράγμα με το IMSA και το IndyCar είναι ότι τα προγράμματα δεν συμπίπτουν οπότε μπορούμε να αγωνιζόμαστε και στα δύο. Ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να πάρω μέρος και στις 24 ώρες του Λε Μαν όταν θα υπάρχει κενό διήμερο στα IndyCar».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα