fbpx

F1: Εκτός «γραμμής» της FIA ο Βάλτερι Μπότας

F1: Εκτός «γραμμής» της FIA ο Βάλτερι Μπότας

Ο Φινλανδός οδηγός της F1 Βάλτερι Μπότας πιστεύει ότι οι οδηγοί πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση της FIA που απαγορεύει από τη νέα σεζόν δηλώσεις πολιτικού ή θρησκευτικού περιεχομένου.

 Ο οδηγός της Alfa Romeo, είπε πως πιστεύει ότι οι αλλαγές στον κώδικα της FIA είναι άδικες και την κατηγόρησε ότι προσπαθεί να ελέγξει τους οδηγούς της. «Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να λένε αυτό που θέλουν και να κάνουν περισσότερα πράγματα που θέλουν ή έχουν πάθος με αυτά», είπε στο Sky Sports News.

 «Οι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο πρέπει να είναι ελεύθεροι να λένε αυτό που θέλουν. Κατά ένα τρόπο, δεν βλέπω την ανάγκη μία τέτοια εντολή να υπάρχει στους κανονισμούς αν το δούμε πολιτικά, ας πούμε ότι από την πλευρά των διοργανωτών ενός αγώνα F1 θέλουν τα πάντα να κυλούν ομαλά. Συνήθως όμως όταν μιλάμε είναι επειδή προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Αυτή είναι η άποψή μου, δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία αυτή η οδηγία αλλά αυτή είναι η F1».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα