fbpx

Στάινερ: “Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο να βάλουμε το μονοθέσιο στην πίστα”

Στάινερ: “Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο να βάλουμε το μονοθέσιο στην πίστα”

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για όσα έπονται εμφανίστηκε ο Γκίντερ Στάινερ κατά την επίσημη παρουσίαση της Haas για τη σεζόν του 2023 στη Formula 1. Ο επικεφαλής ομάδας της Haas στάθηκε στο ιδιαίτερα εύφορο κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης -της πρώτης για οποιαδήποτε ομάδα φέτος-, ωστόσο δεν λησμόνησε να υπενθυμίζει πως το κεντρικό ζητούμενο είναι η σωστή προετοιμασία των μονοθεσίων, ώστε οι Κέβιν Μάγκνουσεν και Νίκο Χούλκενμπεργκ να έχουν τις βέλτιστες πιθανότητες να διακριθούν στις πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

“Προφανώς και μοιράζομαι τον ενθουσιασμό όλων στην ομάδα, σε αυτή την πολύ ζωηρή παρουσίαση. Είναι αναμφίβολα ένα σημείο αναφοράς στο καλεντάρι της pre-season, γεγονός που σημαίνει ότι ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε πιο πολύ. Να τρέξουμε σε αγώνες.

Μου αρέσει η επίσημη φόρμα, είναι αδιαμφισβήτητα πιο αναβαθμισμένη και μοντέρνα ως σχεδιασμός και φαίνεται να ταιριάζει στη νέα εποχή, μαζί με την MoneyGram που είναι ο παρτενέρ που προσφέρει (χορηγικά) το όνομά του.

Είναι μία συναρπαστική περίοδος της χρονιάς στη Formula 1 και είναι θαυμάσιο πως βγαίνουμε πρώτοι από τις πύλες για να δείξουμε τις στολές μας. Ωστόσο, η προσοχή μας είναι στραμμένη στο να βάλουμε το μονοθέσιο στην πίστα και να προετοιμαστούμε για τη σεζόν που έρχεται. Πρέπει να χτίσουμε κάτι, μετά τα περσινά αποτελέσματα.

Ολόκληρος ο οργανισμός δουλεύει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο και προφανώς οι Κέβιν και Νίκο πράττουν το ίδιο. Έχουμε στο τιμόνι δύο ταλέντα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συγκεντρώνουν βαθμούς. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”, ήταν τα λόγια του Στάινερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα