fbpx

Έκστρεμ: “Πολύ ξεχωριστή για εμένα η νίκη λόγω της παρουσίας στον τελικό του Μικ Σουμάχερ”

Έκστρεμ: “Πολύ ξεχωριστή για εμένα η νίκη λόγω της παρουσίας στον τελικό του Μικ Σουμάχερ”

Με τις καλύτερες αναμνήσεις και… αισθήσεις αποχώρησε από το Race Of Champions ο πρωταθλητής του 2023 Ματίας Έκστρεμ. Ο Σουηδός οδηγός ήταν νικητής στη μάχη που δόθηκε στη… Σουηδία, φτάνοντας έτσι τους τέσσερις τίτλους καριέρας σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση.

Παράλληλα, αυτή η κατάκτηση του τροπαίου ήρθε με νίκη στον τελικό επί του Μικ Σουμάχερ, γιου του Μίκαελ Σουμάχερ, τον οποίο είχε νικήσει ο Έκστρεμ δύο φορές σε τελικό στο παρελθόν. Έτσι, για τον Σουηδό όλο το Σαββατοκύριακο απέκτησε μία ακόμη πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή αίσθηση.

“Το Race Of Champions σημαίνει πολλά για την καριέρα μου. Είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα το ότι έχω τέσσερις νίκες εδώ και ακόμη πιο ιδιαίτερο πως αυτή η νίκη ήρθε στη Σουηδία. Επίσης, το ότι είδα τον Μικ (Σουμάχερ) στον τελικό σήμερα, ήταν κάτι που με άγγιξε συναισθηματικά. Αυτή η νίκη έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερη για εμένα. Είχα κερδίσει δύο τελικούς στο παρελθόν απέναντι στον Μίκαελ Σουμάχερ, σε Λονδίνο και Πεκίνο.

Ο Μίκαελ είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που θαυμάζω όσο ελάχιστοι στα μηχανοκίνητα σπορ, λόγω της αφοσίωσής του, της σκληρής δουλειάς, αλλά και του ταλέντου του. Με τον Μίκαελ είχαμε συναντηθεί μονάχα στα Race Of Champions. Είχαμε όμως πολλές μάχες και εγώ κρατάω μόνο ωραίες αναμνήσεις από τον Μίκαελ σε αυτή τη διοργάνωση. Χαίρομαι επίσης διότι ο Μικ έτρεξε μαζί μου την Παρασκευή στο αυτοκίνητο τύπου Dakar και περάσαμε ωραία”, ανέφερε ο Έκστρεμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα