fbpx

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Άκιο Τογιόντα

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Άκιο Τογιόντα

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του στο Ράλι Μόντε Κάρλο εξέφρασε ο Άκιο Τογιόντα.

Ο πρόεδρος της Toyota Gazoo Racing World Rally Team έδωσε συγχαρητήρια στον Σεμπαστιάν Οζιέ για την ένατη νίκη του στο Μόντε αλλά και στον συνοδηγό του, Βενσάν Λαντέ για την πρώτη νίκη της καριέρας του στο WRC, τονίζοντας πως «ήταν η έναρξη της δεύτερης σεζόν για το GR YARIS Rally1 HYBRID. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία για τη φετινή σεζόν αμέσως μετά το περσινό Ράλι Ιαπωνίας, έκανε πολλές αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητο σε σύντομο χρονικό διάστημα και το προετοίμασε για αυτόν τον πρώτο γύρο. Εκτιμώ πραγματικά όλα τα μέλη της ομάδας που εργάζονται πάντα τόσο σκληρά, χωρίς να έχουν πολλές ημέρες άδειας ακόμα και στην περίοδο των διακοπών. Σε ανταπόκριση των προσπαθειών τους, ο Σεμπ και ο Βενσάν κέρδισαν το ράλι και τα υπόλοιπα πληρώματα ολοκλήρωσαν όλες τις ειδικές διαδρομές. Έγινε ένα σπουδαίο άνοιγμα της σεζόν ως ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!».

Ο Τογιόντα αναφέρθηκε και στη δημιουργία της νέας εταιρίας, υπό τη σκέπη της οποίας λειτουργεί πλέον η Toyota Gazoo Racing, λέγοντας πως «με τη νέα εταιρεία, δεν θα στοχεύσουμε μόνο στη νίκη στο WRC, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε και σε διάφορες άλλες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης προϊόντων, για να κάνουμε το άθλημα του ράλι πιο ευρύ και βιώσιμο. Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και όλοι οι εργαζόμενοι εδώ αγαπούν τα ράλι και τα αυτοκίνητα. Θα συνεχίσουμε τις προκλήσεις μας μαζί για να φέρουμε περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων μέσω του ράλι και των αυτοκινήτων».

Μάλιστα ο Τογιόντα αναφέρθηκε και σε μια συνάντηση που είχε με τα πληρώματα της Toyota μετά από το Ράλι Ιαπωνίας του 2022, όταν είχαν όλοι τους την ευκαιρία να οδηγήσουν σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. «Θυμάστε ότι διασκεδάσαμε μαζί οδηγώντας χώμα μετά το Ράλι Ιαπωνίας; Εκείνο το μέρος βρισκόταν σε μια πόλη που ονομάζεται Γκαμαγκόρι, και τώρα η πόλη ενδιαφέρεται να διοργανώσει αγώνες ράλι και να γίνει σαν το Μόντε Κάρλο. Σήμερα, έγινε μια εκδήλωση εκεί και συμμετείχα ως μέλος της TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team. Φορούσα την ίδια φόρμα με εσάς και διασκέδασα κάνοντας ντόνατς. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που με είδαν μπόρεσαν να βιώσουν τη χαρά του ράλι. Στο μέλλον, όταν η πόλη γίνει σαν το Μόντε Κάρλο, σας παρακαλώ να επιστρέψετε και να οδηγήσετε ξανά εκεί!» υπογράμμισε ο «ισχυρός άνδρας» της Toyota.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα