fbpx

Τριήμερο το Ιστορικό Ακρόπολις του 2023!

Τριήμερο το Ιστορικό Ακρόπολις του 2023!

Τριήμερη διάρκεια θα έχει το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις του 2023, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, Φωτεινή Ψαρράκου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του λευκώματος «Οι Πρωταγωνιστές γράφουν την ιστορία», η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις τόνισε πως ο αγώνας του 2023 θα ξεκινήσει Παρασκευή κι όχι Σάββατο, θα έχει μεγαλύτερο συνολικό μήκος ειδικών διαδρομών, το οποίο αναμένεται να αγγίξει τα 170 χιλιόμετρα, ενώ στο πλαίσιό του θα πραγματοποιηθεί μια σειρά δράσεων αναφορικά με την οδική ασφάλεια, τον πολιτισμό και την ιστορία των 70 ετών του Ράλι Ακρόπολις.

Ο αγώψνας θα εκκινήσει από την Ακρόπολη όπως και το 2022, όμως το 2023 θα έχει σημαντική παρουσία στην Ελευσίνα, η οποία είναι Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Μάλιστα στην Ελευσίνα θα πραγματοποιηθεί κι έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων έναν μήνα πριν από την τέλεση του αγώνα.

Θυμίζουμε πως το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις του 2023 θα είναι ο ένατος και τελευταίος αγώνας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων της FIA και έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 2-4 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα