fbpx

«Οι Πρωταγωνιστές γράφουν ιστορία»

«Οι Πρωταγωνιστές γράφουν ιστορία»

Την ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου τη γράφουν οι ρπωταγωνιστές τους. Οδηγοί, συνοδηγοί, μηχανικοί, μέλη ομάδω, διοργανωτές. Όλοι αυτοί «παρελαύνουν» μέσα από τις σελίδες του λευκώματος με τίτλο «Οι πρωταγωνιστές γράφουν την ιστορία», το οποίο παρουσιάστηκε το βράδυ της Τρίτης.

Κάθε προσκεκλημένος στην εκδήλωση και φυσικά κάθε συμμετέχων στο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις του 2022 έλαβε το δικό του αντίτυπο, με το όνομά του, έπειτα από τη σχετική εξαιρετική πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και ειδικά της προέδρου της Επιτροπής Αγώνων, Φωτεινής Ψαρράκου, η οποία είχε την ιδέα της υλοποίησης του λευκώματος.

Την αισθητικά πανέμορφη συλλεκτική έκδοση επιμελήθηκε με μεράκι ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του μεγάλη ιστορία στον χώρο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Πέτρος Καστορίνης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος στην ομιλία του ξεχώρισε το γεγονός του πόσο σημαντική αξία είχε η συνεργασία του υπουργείου, με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και την ΕΟ.ΦΙΛ.Π.Α., για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας και της μετακίνησης των ιστορικών οχημάτων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα