fbpx

Επέστρεψαν στην Ελλάδα Μπερσής και Κουτσουμπός

Επέστρεψαν στην Ελλάδα Μπερσής και Κουτσουμπός

Στα πάτρια εδάφη βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι Βαγγέλης Μπερσής και Φώτης Κουτσουμπός, οι οποίοι είδαν την περιπέτειά τους στο Dakar Rally Classic του 2023 να ολοκληρεώνεται άδοξα δύο ημέρες πριν από το φινάλε του αγώνα.

Η επιστροφή του πληρώματος ήταν αρκετά κουραστική, καθώς διήρκεσε περίπου 20 ώρες. Κι αυτό διότι χρειάστηκε να καλύψουν πολλές εκταοντάδες χιλιόμετρα οδικώς, πριν επιβιβαστούς στο αεροπλάνο που τους μετέφερε στην Ελλάδα.

«Μετά το ατύχημα του πληρώματός μας στο “Empty quarter”, μόλις δύο μέρες πριν την λήξη του αγώνα, κατέστη για μας αδύνατος ο τερματισμός. Αυτή η άτυχη στιγμή κόστισε πολύ, σωματικά και ψυχολογικά. Στεκόμαστε ωστόσο στα πόδια μας και γιατρεύουμε τις πληγές.  Οι μεγάλοι στόχοι κρύβουν και μεγάλες απογοητεύσεις! Είμαστε ωστόσο ευγνώμονες. Για την μοναδική εμπειρία που μας έφτασε στα άκρα. Για τους μοναδικούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας. Και πάνω απ’ όλα για την επιβίωση που μας κάνει πιό δυνατούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ρενάτο Ρίκλερ  που μας στήριξε και στον Σάιμον Ταμπαξίς που μας βοήθησε στην ώρα της ανάγκης! Και πολλή αγάπη στους ανθρώπους της R Team – Ralliart Off Road Italy, μηχανικούς και συναγωνιζόμενα πληρώματα, που διέπρεψαν με την ανθρωπιά και τις επιδόσεις τους! Να είστε πάντα δυνατοί! Θα είμαστε πάλι μαζί!» ανέφερε ο Φώτης Κουτσουμπός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα