fbpx

Το μεγάλο «παράπονο» των Πρωταθλητών

Το μεγάλο «παράπονο» των Πρωταθλητών

Συνήθως δεν μιλάει πολύ. Τουλάχιστον όχι με λόγια. Το κάνει με πράξεις. Όπως το 2022, όταν το Mitsubishi Lancer EVO που επιμελήθηκε με μοναδική μαεστρία, έδωσε στον Πασχάλη Χατζημάρκο τη δυνατότητα να κινηθεί στο όριο και να εξασφαλίσει τον τίτλο στην Formula Saloon του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Ο λόγος για τον Παύλο Βουλγαρόγλου, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Garage Workshop, με το αυτοκίνητο της οποίας ο Χατζημάρκος έκανε το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου, πραγματικότητα.

Ο Παύλος Βουλγαρόγλου θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του τίτλου. Συνάμα, όμως, εξέφρασε και ένα μεγάλο παράπονο αναφορικά με το Πρωτάθλημα του 2022.

«Μελανό σημείο η σχεδίαση του “Πανελλήνιου” Πρωταθλήματος από την OMAE να φτάνει όχι βορειότερα από το Βόλο και να αναγκάζει μια ομάδα με έδρα τη Βόρειο Ελλάδα να διανύσει συνολικά περίπου 5.500 χιλιόμετρα για μετακινήσεις της σε αντίθεση με μία ομάδα π.χ. με έδρα την Αθήνα που το συγκεκριμένο νούμερο έπεφτε στα 1.700 χιλιόμετρα περίπου» ανέφερε ο έμπειρος μηχανικός, εκφράζοντας την άποψή του.

Κατέληξε, δε, εκφράζοντας «την ευχή και την ελπίδα να καταφέρει το 2023 ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην χώρα μας να βγει ή έστω να δει λίγο φως στο σκοτεινό τούνελ των τελευταίων ετών θα θέλαμε να ευχηθούμε Καλή Αγωνιστική Χρονιά!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα