fbpx

Λάτβαλα: «Στόχος μας οι τρεις τίτλοι και το 2023»

Λάτβαλα: «Στόχος μας οι τρεις τίτλοι και το 2023»

Ξεκάθαρα έθεσε τους στόχους της Toyota για το 2023 ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα. Ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Toyota ξεκαθάρισε πως αυτός και οι συνεργάτες του δεν στοχεύουν σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση των τίτλων οδηγούς, συνοδηγούς και κατασκευαστές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

«Ως φίλαθλος των ράλι, η έναρξη της σεζόν είναι πάντα μια πολύ συναρπαστική στιγμή και φέτος δεν διαφέρει. Κάθε ομάδα είναι σε θέση να κερδίσει, οπότε αναμένουμε ότι η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη και απαιτητική. Αλλά μας αρέσει αυτή η πρόκληση και απολαμβάνουμε να πρέπει να παλεύουμε πραγματικά για τις νίκες» τόνισε αρχικά ο αγωνιστικπος διευθυντής της Toyota.

Και προσέθεσε: «Φυσικά, πρέπει να έχουμε και πάλι ως στόχο μας τους τρεις τίτλους. Ξέρουμε ότι έχουμε ένα δυνατό αυτοκίνητο, αλλά ξέρουμε επίσης ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ότι υπάρχουν τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρυσι. Κάθε χρόνο πρέπει να αναζητάς πού μπορείς να βελτιώσεις το αυτοκίνητό σου και υπάρχουν μερικά πράγματα που έχουμε αλλάξει για φέτος. Έχουμε τα πάντα έτοιμα- έχουμε ένα αυτοκίνητο που ήταν ανταγωνιστικό και αξιόπιστο και οι οδηγοί μας είναι όλοι εξοικειωμένοι με αυτό το αυτοκίνητο και διψούν για αποτελέσματα».

Και κατέληξε: «Με το Ράλι Μόντε Κάρλο ξεκινάμε με το πιο δύσκολο ράλι της σεζόν. Η είσοδος στις πρώτες ειδικές διαδρομές στο σκοτάδι το βράδυ της Πέμπτης είναι μια τεράστια πρόκληση για τους οδηγούς και στο τέλος του Σαββατοκύριακου θέλεις να τερματίσεις με ένα καλό αποτέλεσμα για να ξεκινήσεις τη σεζόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα