fbpx

Ράλι Ντακάρ (S11): Συνεχίζει το νικηφόρο σερί ο Λεμπ, παραμένει πρωτοπόρος ο Αλ Ατίγια (vid)

Ράλι Ντακάρ (S11): Συνεχίζει το νικηφόρο σερί ο Λεμπ, παραμένει πρωτοπόρος ο Αλ Ατίγια (vid)

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ συνεχίζει σε εντυπωσιακό ρυθμό τις τελευταίες ημέρες στο φετινό ράλι Ντακάρ καθώς αναδείχθηκε ταχύτερος στην 11η διαδρομή φτάνοντας τις τέσσερις διαδοχικές νίκες ενώ ο Νάσερ Αλ Ατίγια διατηρεί την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη.

 Ο οδηγός της Bahrain Raid Xtreme ήταν ανίκητος στη διαδρομή των 274 χιλιομέτρων από τη Σαϊμπά στο «Άδειο Τέταρτο», όντας προσεκτικός με τον άνεμο στο πρώτο από τα 2 κομμάτια της μαραθώνιας διαδρομής, παίρνοντας την πρωτιά με διαφορά 2 λεπτών και 16 δευτερολέπτων από τον Ζερλάν Σισερί.

 Με το αποτέλεσμα αυτό ο Λεμπ έφτασε τις 5 νίκες στο φετινό αγώνα και τις 21 καριέρας έχοντας αφήσει πίσω του τα προβλήματα της πρώτης εβδομάδας που ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός διεκδίκησης του τίτλου για άλλη μία χρονιά. Ο Καταριανός κάτοχος του τίτλου, ο Νάσερ Αλ Ατίγια με το εργοστασιακό Toyota είχε τον πέμπτο χρόνο στην ημέρα χάνοντας 6 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα. Στη γενική,  πλησιέστερος αντίπαλος του Αλ Ατίγια είναι ο Βραζιλιάνος Λούκας Μοράες με διαφορά που ξεπερνά τη μία ώρα και 21 λεπτά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα