fbpx

NASCAR Euro Series: Ματαιώθηκε ο αγώνας στον πάγο

NASCAR Euro Series: Ματαιώθηκε ο αγώνας στον πάγο

Τον περασμένο Οκτώβριο το NASCAR Euro Series ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει ανεπίσημα την σεζόν του 2023 στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας με έναν αγώνα all-star όπου για πρώτη φορά αυτοκίνητα του είδους θα έτρεχαν στον πάγο, ωστόσο το γεγονός που είχε οριστεί για τις 4-5 Μαρτίου ματαιώθηκε.

 Σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO της διοργάνωσης, τον Ζερόμ Γκαλπέν, ο εξοπλισμός των αυτοκινήτων με τα κατάλληλα εξαρτήματα για τις συνθήκες πάγου αποδείχθηκε ανέφικτος κάτω από τις τρέχουσες συνθήκες. «Είναι πραγματικά ατυχές και αισθανόμαστε άσχημα για όλους τους φίλους του NASCAR που περίμεναν αυτό το γεγονός. Με την τρέχουσα κατάσταση είναι δύσκολο να βρούμε όλα τα εξαρτήματα και να εξοπλίσουμε τα αυτοκίνητα για έναν τέτοιο αγώνα», είπε.

 «Θέλουμε να διοργανώσουμε αυτό τον αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να είναι η κορυφαία εμπειρία για όλους οπότε προτιμούμε να έχουμε το χρόνο για τις ιδανικές συνθήκες. Ένας τέτοιος αγώνας πρέπει να είναι το αποκορύφωμα ενός νέου σχεδίου και θα πρέπει να είναι τέλειος».

 Η σεζόν του NASCAR Euro Series αρχίζει το διάστημα 6-7 Μαϊου στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο, στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα