fbpx

Ράλι Ντακάρ (S9): Νεκρός Ιταλός θεατής, εγκατέλειψε ο Σάινθ, νικητής της ημέρας ο Λεμπ (vid)

Ράλι Ντακάρ (S9): Νεκρός Ιταλός θεατής, εγκατέλειψε ο Σάινθ, νικητής της ημέρας ο Λεμπ (vid)

Με τραγικό τρόπο άρχισε η δεύτερη και τελευταία εβδομάδα του φετινού ράλι Ντακάρ καθώς ένας Ιταλός θεατής χτυπήθηκε από αγωνιστικό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο άτυχος θεατής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο προς νοσοκομείο του Ριάντ ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της διακομιδής του.

Το φετινό ράλι Ντακάρ ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Κάρλος Σάινθ καθώς ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι αναποδογύρισε με το Audi και χτύπησε στο ύψος της αριστερής του κλείδας. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η εγκατάλειψή του από τον αγώνα.

 Ο Σεμπαστιάν Λεμπ ήταν ο νικητής της ημέρας με τον 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι να ηγείται στο 1-2-3 της Bahrain Raid Xtreme, μπροστά από τον Λιθουανό Βαϊντότας Ζάλα και τον Γάλλο Ζερλάν Σισερί. Ο Καταριανός κάτοχος του τίτλου, ο Νάσερ Αλ Ατίγια της Toyota, παραμένει πρωτοπόρος γενικής με διαφορά άνω της μίας ώρας και 21 λεπτών από τον πλησιέστερο αντίπαλό του και ομόσταβλό του, τον Λούκας Μοράες.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα