fbpx

Ράλι Ντακάρ (S10): Τρίτη νίκη στο φετινό αγώνα για τον Λεμπ (vid)

Ράλι Ντακάρ (S10): Τρίτη νίκη στο φετινό αγώνα για τον Λεμπ (vid)

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ έφτασε τις τρεις νίκες στο φετινό ράλι Ντακάρ επικρατώντας στη δέκατη διαδρομή ενώ ο πρωτοπόρος στη γενική, ο Νάσερ Αλ Ατίγια παραμένει άνετα μπροστά.

 Ο Γάλλος οδηγός της Bahrain Raid Xtreme ήταν μπροστά από την αρχή ως το τέλος της διαδρομής των 114 χιλιομέτρων από τη Χαράντ στην Σαϊμπα, την συντομότερη ειδική του φετινού αγώνα, επικρατώντας με διαφορά τριών λεπτών και τεσσάρων δευτερολέπτων του Ματίας Έκστρομ της Audi.

Αντίθετα με την 9η διαδρομή που σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό και την εγκατάλειψη του Κάρλος Σάινθ και τον τραγικό θάνατο θεατή που χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, η δέκατη είχε λιγότερα περιστατικά, ουσιαστικά ένα σπριντ που ολοκληρώθηκε σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες.

 Με την 3η θέση στη διαδρομή ο πρωτοεμφανιζόμενος φέτος Λούκας Μοράες μείωσε τη διαφορά στη γενική από τον πρωτοπόρο Νάσερ Αλ Ατίγια, μόλις κατά 23 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι ο Καταριανός κάτοχος του τίτλου και οδηγός της Toyota έχει διαφορά μίας ώρας 21 λεπτών και 34 δευτερολέπτων από τον Βραζιλιάνο ενώ ο Λεμπ ακολουθεί από την 3η θέση, ακόμα 15 λεπτά πιο πίσω.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα