fbpx

Μάρκεθ: “Εμπιστεύομαι τη Honda στο 100%”

Μάρκεθ: “Εμπιστεύομαι τη Honda στο 100%”

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Honda φρόντισε να γνωστοποιήσει ο Μαρκ Μάρκεθ. Σε μία εποχή που οι Ιάπωνες βάλλονται από πολυπλεύρως, κατηγορούμενοι πως δεν είναι σε θέση να δώσουν στον Μάρκεθ και τους υπόλοιπους αναβάτες τους μία ανταγωνιστική μοτοσικλέτα, ο Ισπανός πήρε θέση τονίζοντας πως είναι απολύτως βέβαιος ότι όλοι θα προσπαθήσουν σκληρά για να γίνουν όλα τα απαιτούμενα και να διεκδικήσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή του Moto GP εντός του 2023.

“Εμπιστεύομαι τη Honda στο 100%. Είναι ο κατασκευαστής που μου χάρισε όλους τους τίτλους, έξι τρόπαια στο Moto GP. Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα. Είναι αλήθεια ότι μπήκαμε σε περίεργο ρεύμα όταν τραυματίστηκα. Ο Νο1 αναβάτης της ομάδας ήταν τραυματίας, οπότε ο κατασκευαστής βγήκε λίγο εκτός ισορροπίας. Αλλά τους εμπιστεύομαι απολύτως.

Εμπιστεύομαι πως θα δημιουργήσουν μία καλή μοτοσικλέτα και δικό μου καθήκον είναι να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα για να δώσω μάχη για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Αυτός είναι ο στόχος μου, ο στόχος της Honda και ο στόχος ολόκληρης της ομάδας. Γνωρίζουμε όλοι εμείς πως θα πρέπει άπαντες να προσπαθήσουμε σκληρά προκειμένου να πετύχουμε αυτόν τον στόχο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα