fbpx

Ράλι Ντακάρ (S8): Νικητής ο Λεμπ, παραμένει πρωτοπόρος ο Αλ Ατίγια (vid)

Ράλι Ντακάρ (S8): Νικητής ο Λεμπ, παραμένει πρωτοπόρος ο Αλ Ατίγια (vid)

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ πήρε τη νίκη από τον Κάρλος Σάινθ στην 8η διαδρομή του ράλι Ντακάρ με τον Νάσερ Αλ Ατίγια να απολαμβάνει ένα καλό προβάδισμα στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

 Ο Σάινθ έδειχνε φαβορί για να πάρει τη νίκη στην ειδική των 376 χιλιομέτρων από το Αλ Ντουβαντίμι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με τον Ισπανό να προηγείται από το πρώτο σημείο ελέγχου και να έχει διαφορά ενός λεπτού και 39 δευτερολέπτων από τον Λεμπ.

 Οι πανηγυρισμοί για την Audi δεν κράτησαν πολύ με τον Σάινθ να δέχεται ποινή 5 λεπτών για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας με αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση. Με τον τρόπο αυτό ο Λεμπ πήρε δεύτερη νίκη στο φετινό αγώνα. Στη γενική κατάταξη ο Αλ Ατίγια παραμένει πρώτος με διαφορά που ξεπερνά τη μία ώρα από τον ομόσταβλό του στην Toyota, τον Χενκ Λάτεγκαν με τον αγώνα να φτάνει στα μισά και να ακολουθεί η ημέρα ανάπαυσης.

 Η 45η έκδοση του ράλι Ντακάρ συνεχίζεται αύριο με μία ειδική 357 χιλιομέτρων από το Ριάντ στη Χαράντ όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν να αντιμετωπίσουν αμμόλοφους και δύσκολο προσανατολισμό.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα