fbpx

Αγκοστίνι: “Δώστε καλή μοτοσικλέτα στον Μάρκεθ, αλλιώς… μετά τον έρωτα θα έρθει το ξενέρωμα”

Αγκοστίνι: “Δώστε καλή μοτοσικλέτα στον Μάρκεθ, αλλιώς… μετά τον έρωτα θα έρθει το ξενέρωμα”

Με έναν αρκετά γλαφυρό αλλά και ευθύ τρόπο φρόντισε ο Τζάκομο Αγκοστίνι να ενημερώσει και ταυτοχρόνως να προειδοποιήσει τη Honda ενόψει της νέας σεζόν στο Moto GP. Ο 80χρονος θρύλος της μοτοσικλέτας, 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σε όλες τις κατηγορίες, πήρε θέση λέγοντας πως ο Μαρκ Μάρκεθ, εφόσον διαθέτει μία ανταγωνιστική μοτοσικλέτα, είναι σε θέση να νικήσει τις Ducati και να κατακτήσει τον τίτλο των αναβατών.

Παράλληλα όμως, υπογράμμισε πως η Honda είναι υποχρεωμένη να προμηθεύσει τον Ισπανό με την κατάλληλη μοτοσικλέτα για να διεκδικήσει το τρόπαιο, διότι σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό ο Μάρκεθ να αναζητήσει μετά σε κάποια άλλη ομάδα το μέλλον του.

“Θεωρώ πως ο Μάρκεθ είναι ένας σπουδαίος και επιθετικός αναβάτης, ο οποίος δεν τα παρατάει ποτέ. Εάν η Honda του δώσει τη σωστή μοτοσικλέτα, μπορεί να είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα νικήσει τις Ducati. Ωστόσο, εάν η Honda δεν του προσφέρει μία ανταγωνιστική μοτοσικλέτα… μετά τον έρωτα έρχεται το ξενέρωμα και αλλάζεις τον δρόμο σου”, δήλωσε με γλαφυρότητα ο Αγκοστίνι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα