fbpx

Ίνγκραμ: “Προσπαθώ σαν τρελός να βρω τρόπο να τρέξω στο Μόντε Κάρλο”

Ίνγκραμ: “Προσπαθώ σαν τρελός να βρω τρόπο να τρέξω στο Μόντε Κάρλο”

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κρις Ίνγκραμ. Ο Βρετανός οδηγός επρόκειτο να τρέξει στο Ράλι του Μόντε Κάρλο για το WRC2 σε μιάμιση εβδομάδα που διεξάγεται ο αγώνας (19-22 Ιανουαρίου), ωστόσο πριν λίγες ημέρες απώλεσε έναν εκ των βασικών χορηγών του προγράμματός του, με αποτέλεσμα τώρα η προσπάθειά του να βρίσκεται… ξεκρέμαστη.

Ο Ίνγκραμ πραγματοποιεί πια αγώνα δρόμου προκειμένου να βρει την απαραίτητη χρηματοδότηση, ώστε να επανενταχθεί στο πρόγραμμα της Toksport και έτσι να τρέξει και φέτος στο πριγκιπάτο, όπως είχε κάνει και πέρσι με το Skoda Fabia Rally2 evo.

“Έχω ξαναβρεθεί στην ίδια θέση στο παρελθόν και υπάρχει μονάχα ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Με μάχη. Αυτό ακριβώς θα κάνω και εγώ τώρα. Θα προσπαθήσω σαν τρελός να βρω έναν τρόπο να τα καταφέρω. Είμαι πολύ κοντά στο Μόντε Κάρλο, μπορώ σχεδόν να το αγγίξω.

Βρίσκομαι σε συζητήσεις με υποψήφιους χρηματοδότες και προσπαθώ να βρω τους απαραίτητους πόρους για να είμαι εκεί (στο Μόντε Κάρλο) και να παλέψω για τη δόξα στο WRC2. Το Ράλι του Μόντε Κάρλο είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες, συμμετείχα πέρσι για πρώτη φορά και το ερωτεύτηκα. Είναι μία δοκιμασία και ταυτόχρονα μία φανταστική διοργάνωση”, ανέφερε ο Ίνγκραμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα