fbpx

Ρινς: “Η Yamaha δεν είναι μία τόσο κακή μοτοσικλέτα”

Ρινς: “Η Yamaha δεν είναι μία τόσο κακή μοτοσικλέτα”

Σε περίοδο προσαρμογής βρίσκεται ο Άλεξ Ρινς, έχοντας εδώ και λίγο καιρό ενταχθεί στο δυναμικό της Yamaha. Ο Ισπανός αναβάτης, που τα προηγούμενα έξι χρόνια βρισκόταν στη Suzuki, διανύει μία διαδικασία… εκμάθησης των ιδιαιτεροτήτων της νέας του μοτοσικλέτας, αντιλαμβανόμενος πως αυτό είναι κάτι που δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη.

Κόντρα στα κατά κανόνα αρνητικά σχόλια που έχουν ως τώρα καταγραφεί για τη μοτοσικλέτα της Yamaha, ο Ρινς κράτησε μία πιο μετριοπαθή στάση, υπογραμμίζοντας πως ακόμη χρειάζεται ο ίδιος δουλειά για να αντλήσει το μάξιμουμ από το κομμάτι της ανταπόκρισης του κινητήρα στο γκάζι.

“Η αλήθεια είναι πως είχε μία παράξενη αίσθηση. Ήταν αλλόκοτη, διότι είναι μία πολύ διαφορετική μοτοσικλέτα από τη Suzuki. Ωστόσο, πρέπει να πω πως δεν πρόκειται για μία τόσο κακή μοτοσικλέτα.

Αυτό που με δυσκόλεψε περισσότερο ήταν να βρω την ανταπόκριση του κινητήρα, τη σύνδεση ανάμεσα στο γκάζι και την ισχύ στον πίσω τροχό. Θα έλεγα πως είναι πολύ ήπια, δίχως έντονες διακυμάνσεις. Προσαρμοζόμαστε σε αυτό και δεν μπορώ να πω πως ακόμη το ελέγχω καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρινς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα