fbpx

Λεμπ: “Θα είναι πιο περίπλοκη η συμμετοχή στο Μόντε Κάρλο μετά το Ντακάρ”

Λεμπ: “Θα είναι πιο περίπλοκη η συμμετοχή στο Μόντε Κάρλο μετά το Ντακάρ”

Αυξημένης δυσκολίας αναμένεται να είναι για τον Σεμπαστιάν Λεμπ η προσπάθειά του να διεκδικήσει τη νίκη στο Ράλι Μόντε Κάρλο. Ο Γάλλος, εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι είναι βέβαιη η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα του 2023 για το WRC με την ομάδα της M-Sport, ωστόσο η δοκιμασία θα είναι μεγάλη.

Πέρσι, ο Λεμπ πάλι είχε αγωνιστεί στο Rally Dakar (όπως και φέτος), βρίσκοντας όμως ένα “παράθυρο” στο πρόγραμμα για να κάνει μία ημέρα δοκιμών πριν μπει στη μάχη του Μόντε Κάρλο, όπου τελικά πήρε και τη νίκη. Φέτος, το πρόγραμμα δεν αφήνει τέτοιο περιθώριο, οπότε ο Γάλλος θα πρέπει να προσγειωθεί… κατευθείαν σε αγωνιστικό περιβάλλον στο Μονακό.

“Θα είναι πιο περίπλοκα αυτή τη φορά τα πράγματα, προερχόμενος από το Ντακάρ. Δεν ταιριάζει τόσο καλά στο πρόγραμμα. Σίγουρα φέτος θέλω να συμμετάσχω σε μερικά Ράλι. Θα ήθελα να κάνω μερικά, όπως και πέρσι. Θα μιλήσουμε για αυτό (με την ομάδα) και θα δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν. Θα έχει ενδιαφέρον. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι, διότι είμαι επικεντρωμένος στη διοργάνωση που συμμετέχω τώρα”, ανέφερε ο Λεμπ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα