fbpx

Πόσο κοστίζει το Evo με το οποίο πήρε Πρωτάθλημα ο Πασχάλης Χατζημάρκος; (vid)

Πόσο κοστίζει το Evo με το οποίο πήρε Πρωτάθλημα ο Πασχάλης Χατζημάρκος; (vid)

Πωλητήριο στο Mitsubishi Lancer EVO, με το οποίο πριν από δύο μήνες εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και συγκεκριμένα στην Formula Saloon ο Πασχάλης Χατζημάρκος, έβαλε ο Παύλος Βουλγαρόγλου.

Το αυτοκίνητο, το οποίο είναι το πιο δυνατό EVO που κυκλοφορεί στους ελληνικούς αγώνες, πωλείται αντί 115.000 ευρώ, τιμή που –σύμφωνα με τους ειδικούς- αντιπροσωπεύει σε απόλυτο βαθμό τη σπουδαία δουλειά που έκανε ο πολύπειρος μηχανικός από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και έδωσε την ευκαιρία στον Πασχάλη Χατζημάρκο να «σαρώσει» το 2022 στις αναβάσεις.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πλήρως κατασκευασμένο για αγώνες αναβάσεων ή ατομικής χρονομέτρησης. Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο σε ένα αυθεντικό αυτοκίνητο δρόμου Mitsubishi Evo IX που έχει ταξινομηθεί στην Ελλάδα. Έχει τροποποιηθεί και αναβαθμιστεί με τα καλύτερα ανταλλακτικά που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Η μέγιστη ισχύς είναι 750 ίπποι, ενώ στο εσωτερικό έχει τοποθετηθεί κλωβός ασφαλείας SPARCO FIA Homologated FIA Chrome-moly steel. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι Shiftec με paddle shift, η ECU Pectel SQ6 (4 χάρτες ισχύος, 4 στρατηγικές για το turbo lag), ενώ ο έλεγχος του διαφορικού της Ralliart γίνεται μέσω του εξοπλισμού της Pectel (4 χάρτες).

Τα φρένα είναι Brembo Group N εμπρός και πίσω, η ανάρτηση REIGER Group N tarmac racing, ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας ώστε να έχει «χρυσό» Technical Passport από την FIA. Το αυτοκίνητο διατίθεται με 14 αγωνιστικές ζάντες 18’’ Braid (4 σφυρήλατες, 10 χυτές).

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα