fbpx

Σερίφης Γουάσατς: “Ο Μπλοκ αναγνωρίστηκε ως νεκρός επί τόπου”

Σερίφης Γουάσατς: “Ο Μπλοκ αναγνωρίστηκε ως νεκρός επί τόπου”

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Κεν Μπλοκ, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουάσατς. Στην επίσημη ανακοίνωση περιγραφής του συμβάντος, τονίζεται πως ο άτυχος θρυλικός οδηγός σκοτώθηκε, καθώς το snowmobile που οδηγούσε τον καταπλάκωσε, έπειτα από ανατροπή.

Παράλληλα, το γραφείο του σερίφη ανήρτησε και μία φωτογραφία από τον τόπο του συμβάντος, στα πρώτα λεπτά αφότου κατέφθασαν εκεί δυνάμεις για να βοηθήσουν τον 55χρονο Μπλοκ.

“Στις 2 Ιανουαρίου 2023, περίπου στις 2:00 μ.μ., το κέντρο 911 της κομητείας Γουάσατς έλαβε κλήση που ανέφερε ατύχημα με snowmobile στην περιοχή Μιλ Χάλοου. Ανταποκρίθηκε η Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης, μαζί με τις αστυνομικές αρχές από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουάσατς, τα κρατικά πάρκα της Γιούτα και τη δασική υπηρεσία των ΗΠΑ.

Ο οδηγός, Κένεθ Μπλοκ, 55χρονος άνδρας από το Παρκ Σίτι της Γιούτα, οδηγούσε το snowmobile σε μια απότομη πλαγιά, όταν το snowmobile ανετράπη και προσγειώθηκε πάνω του. Αναγνωρίστηκε ως νεκρός επί τόπου από τα τραύματα που υπέστη στο δυστύχημα.

Φωτό από τον τόπο της τραγωδίας.

Ο κ. Block οδηγούσε με μια ομάδα, αλλά ήταν μόνος του όταν συνέβη το δυστύχημα. Η επίσημη αιτία θανάτου θα καθοριστεί από το γραφείο του ιατροδικαστή.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Κένεθ και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του που έχουν πληγεί τόσο βαθιά. Ευχαριστούμε όλους τους πρώτους ανταποκριτές μας για τις συνεχείς υπηρεσίες τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα