fbpx

Πάντον: “Είναι πολύ νωρίς για να πεθάνει κάποιος που έκανε τόσα πολλά για το άθλημά μας”

Πάντον: “Είναι πολύ νωρίς για να πεθάνει κάποιος που έκανε τόσα πολλά για το άθλημά μας”

Σε κατάσταση μεγάλου σοκ βρίσκεται ο Χέιντεν Πάντον, μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κεν Μπλοκ. Ο 55χρονος θρυλικός οδηγός έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με snowmobile στη Γιούτα των ΗΠΑ, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ.

Ο 35χρονος Πάντον, με πλούσια παρουσία στο WRC, φρόντισε να αποχαιρετίσει και αυτός τον συνάδελφό του, κάνοντας ειδική αναφορά στις περιπτώσεις που έτυχε να συνεργαστούν σε κάποιον αγώνα ράλι, ενώ τόνισε την αδικία του να “φεύγει” τόσο νωρίς ένας άνθρωπος που έκανε τόσα πολλά στη ζωή του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

“Αδυνατώ να πιστέψω την είδηση του θανάτου του Κεν Μπλοκ. Είναι πολύ νωρίς για να φύγει κάποιος που έκανε τόσα πολλά για το άθλημά μας. Ήταν μία απίστευτη απόλαυση η συνεργασία μου μαζί του σε μερικούς αγώνες και δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο δύσκολο θα είναι τώρα αυτό για την οικογένεια και τους φίλους του. Στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλους. Αναπαύσου εν ειρήνη και δεν πρόκειται να ξεχαστείς ποτέ”, ήταν το μήνυμα του Πάντον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα