fbpx

Όταν ο Κεν Μπλοκ… φλέρταρε με τον θάνατο στο Pikes Peak! (vid)

Όταν ο Κεν Μπλοκ… φλέρταρε με τον θάνατο στο Pikes Peak! (vid)

Ο τραγικός θάνατος του Κεν Μπλοκ σε δυστύχημα με snowmobile έχει σοκάρει όλους τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο 55χρονος Αμερικανός αποτελούσε μία από τις πιο λατρεμένες μορφές για κάθε άνθρωπο που αγαπάει τα μηχανοκίνητα σπορ, έχοντας συνηθίσει στην καριέρα του να πιέζει τα όριά του μέχρι το απώτατο σημείο και… φλερτάροντας πολλές φορές ακόμη και με τον θάνατο.

Ίσως ένα από τα χαρακτηριστικότερα βίντεο του Μπλοκ ήταν η ανάβαση στο Pikes Peak. Η περίφημη ανηφορική διαδρομή στις ΗΠΑ αποτελεί ορόσημο στα μηχανοκίνητα σπορ, ωστόσο ο Μπλοκ είχε φροντίσει κάτι ούτως ή άλλως μεγαλεπίβολο να το κάνει ακόμα πιο θεαματικό.

Η δική του προσπάθεια, γεμάτη με drift και πίεση των ελαστικών μέχρι την τελευταία ικμάδα αντοχής τους, αποτελεί σταθμό στην ιστορία του Pikes Peak. Αν και κάποια περάσματά του χαρακτηρίζονται δίχως ίχνος υπερβολής ως… φλερτ με τον θάνατο, ο Μπλοκ φρόντισε να δώσει τη δική του αξιομνημόνευτη παράσταση, υπενθυμίζοντας στους πάντες πως τα ανθρώπινα όρια είναι εκεί μονάχα για να ξεπερνιούνται.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα