fbpx

Ο Κεν Μπλοκ των videogames

Ο Κεν Μπλοκ των videogames

Η δημοτικότητα του Κεν Μπλοκ, του χάρισε πολλές εμφανίσεις σε βιντεοπαιχνίδια, όπως η σειρά Dirt της Codemasters και το Need for Speed της Electronic Arts.

Ο Μπλοκ εμφανίστηκε σε τρεις εκδόσεις των βιντεοπαιχνιδιών Dirt της Codemasters.

Εμφανίζεται ως οδηγός στο Colin McRae: Dirt 2 του 2009, μαζί με το Subaru Rally Team USA Impreza του. Στο Dirt 3 του 2011 τον βλέπουμε ως οδηγό και δάσκαλο Gymkhana, τα οχήματα της Monster World Rally Team του είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του Ford Fiesta GYM 3 και του Ken Block Ford Focus WRC.

Το Hoonigan/Monster Ford Fiesta του εμφανίζεται εκτενώς στο Dirt: Showdown του 2012, και το στυλ οδήγησης Gymkhana που τον χαρακτηρίζει εμφανίζεται στους τρόπους αγώνων Head-to-Head και Trick Rush, καθώς και στο τμήμα Freestyle.

Ο Μπλοκ εμφανίζεται στο βιντεοπαιχνίδι Need for Speed του 2015.

Τα αυτοκίνητά του με την επωνυμία Hoonigan έχουν επίσης εμφανιστεί στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών αγώνων Forza της Microsoft. Η πρώτη τους εμφάνιση έγινε σε πακέτα επέκτασης για το Forza Horizon 3 και το Forza Motorsport 7 το 2017. Αργότερα προσφέρθηκαν ως αυτοκίνητα εκκίνησης για το Forza Horizon 4 του 2018 και το Forza Horizon 5 του 2021.

Το 2021, ο Μπλοκ ξεκίνησε μια συνεργασία με το παιχνίδι drag racing CSR Racing 2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα