fbpx

MotoGP: Δυσαρεστημένος με τη μετακίνηση στην LCR το 2020 ο Άλεξ Μάρκεθ

MotoGP: Δυσαρεστημένος με τη μετακίνηση στην LCR το 2020 ο Άλεξ Μάρκεθ

Ο Άλεξ Μάρκεθ παραδέχεται ότι δεν είχε συμφωνήσει με την απόφαση της Honda να τον διώξει από την εργοστασιακή της ομάδα και να τον στείλει στην LCR προτού αρχίσει η παρθενική του σεζόν στο MotoGP το 2020.

 Παγκόσμιος πρωταθλητής σε Moto3 και Moto2 και μικρός αδερφός του 6 φορές κατόχου του τίτλου στη μεγάλη κατηγορία, του Μαρκ Μάρκεθ, ο Ισπανός έκανε  ντεμπούτο το 2020 με την εργοστασιακή ομάδα του Ιάπωνα κατασκευαστή. Προτού όμως αρχίσει η σεζόν που καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού ο Μάρκεθ υπόγραψε συμβόλαιο για το 2021 που θα τον έβλεπε να αγωνίζεται με τη δορυφορική LCR ώστε να απελευθερώσει χώρο για τον Πολ Εσπαργκαρό.

 Ο ίδιος θα αγωνιστεί το 2023 για λογαριασμό της Gresini Ducati. «Ειλικρινά, εκείνη την περίοδο δεν συμφωνούσα με την συγκεκριμένη απόφαση. Τη σεβάστηκα ωστόσο και κατάλαβα τη θέση της Honda αλλά το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει. Εκείνη η απόφαση ήταν κάπως σκληρή για εμένα και δεν ένιωθα παραγωγικός στην LCR, ούτε για την ομάδα, ούτε για τη Honda. Έμαθα πολλά, είμαι ευγνώμων στη Honda που μου έδωσε την ευκαιρία. Το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει, μπορούμε μόνο να κοιτάμε το μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα