fbpx

Κρίστιαν Χόρνερ: «Μαξ Φερστάπεν σαν…μετρονόμος»

Κρίστιαν Χόρνερ: «Μαξ Φερστάπεν σαν…μετρονόμος»

Ο επικεφαλής της Red Bull Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε ότι ο Μαξ Φερστάπεν ανέβασε το οδηγικό του επίπεδο σε νέα ύψη το 2022 και όσο περισσότερη πίεση είχε να αντιμετωπίσει τόσο καλύτερη ήταν η απόδοσή του.

 Ο Φερστάπεν αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη χρονιά ολοκληρώνοντας την σεζόν με τον αριθμό ρεκόρ των 15 νικών σε 22 αγώνες και με την τεράστια διαφορά των 146 βαθμών από τον δεύτερο, τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari.

 «Το 2021 ήταν μία επική χρονιά και νομίζω θα μείνει στην ιστορία όταν θα την σκεφτόμαστε στο μέλλον και θα είναι μία από τις κορυφαίες σεζόν στη F1», είπε ο Χόρνερ. «Θεωρώ ότι ο Μαξ, έχοντας περάσει όλα αυτά και φτάνοντας στο θρίαμβο στο τέλος, κάποιος ξεχνάει πόσο νέος είναι, στα 25 του. Αυτό που έκανε το 2021 και η συνέχεια που είχε το 2022, νομίζω ότι έκανε νέο βήμα. Η ωριμότητα με την οποία οδηγούσε, έφτασε σε άλλο επίπεδο. Βλέπουμε τις νίκες στα Γκραν Πρι, τους 2 αγώνες στην Ίμολα που ήταν θεαματικός, ο αγώνας του στο Μαϊάμι με τον Σαρλ, σε αυτούς τους αγώνες με τη μάχη τροχό με τροχό ήταν συγκλονιστικός. Συνέχεια σαν μετρονόμος, συνέχισε να αποδίδει και όση περισσότερη πίεση είχε να αντιμετωπίσει τόσο καλύτερος ήταν σημειώνοντας κάποιες απίστευτες νίκες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα