fbpx

Στην 36η θέση της κατάταξης οι Μπερσής – Κουτσουμπός

Στην 36η θέση της κατάταξης οι Μπερσής – Κουτσουμπός

Η πρώτη ημέρα του Dakar Rally Classic βρήκε το πλήρωμα των Βαγγέλη Μπερσή – Φώτη Κουτσουμπού στην 36η θέση της Γενικής κατάταξης και συνάμα στην πρώτη αυτής των συνοδηγών χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα!

«Σήμερα είχαμε την 1η ημέρα του αγώνα με 218χλμ ειδικών με εκκίνηση από το Sea Camp και τερματισμό πάλι εκεί. Η ομάδα υποστήριξης επιδιόρθωσε τα ψιλοπροβληματάκια που δημιουργήθηκαν μετά τον πρόλογο και πλέον το Pajero μας είναι έτοιμο για να ξεκινήσει την περιπέτεια του. Εκκίνηση λοιπόν για το Dakar Rally Classic 2023 και πέρασμα από την ράμπα εκκίνησης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ειδική ήταν πολύ έξυπνα επιλεγμένη με αρκετά τεχνική διαδρομή, με κομμάτια με ανεβάσματα σε αμμόλοφους και αρκετά πατημένα κομμάτια που στάθηκαν αφορμή να φλερτάρουν με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου, μετά από μια μικρή καθυστέρηση λόγω κολλήματος σε  έναν αμμόλοφο» τονίζει ο Βαγγέλης Μπερσής.

Η εμπειρία του Βαγγέλη φάνηκε στο κομμάτι εκεί που αφού ξεκόλλησε το αμάξι χωρίς εξωτερική βοήθεια και με τον Φωτη πεζό, διάλεξαν πέρασμα από άλλο σημείο και πέρασαν γρήγορα και με ασφάλεια τον πονηρό αμμόλοφο. Ο Φώτης βέβαια, δεν παρέλειψε στο πλαίσιο του fair play να κατευθύνει και τα υπόλοιπα πληρώματα στο δύσκολο αυτό σημείο δείχνοντας τους, από που να περάσουν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα