fbpx

F1: Να αποσυρθεί ως πρωταθλητής ονειρεύεται ο Λιούις Χάμιλτον

F1: Να αποσυρθεί ως πρωταθλητής ονειρεύεται ο Λιούις Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον δηλώνει ότι όνειρό του αποτελεί να αποσυρθεί ως παγκόσμιος πρωταθλητής στη F1 ωστόσο είναι μία κίνηση που δεν σκοπεύει να κάνει στο άμεσο μέλλον.

 Ο Βρετανός μετρά 7 παγκόσμιους τίτλους, όσους έχει και ο Μίκαελ Σουμάχερ και αυτή την σεζόν δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα όγδοο πρωτάθλημα καθώς η Mercedes παρουσίασε πολλά προβλήματα την στιγμή που ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull πανηγύρισε τον δεύτερο τίτλο του στην σειρά. Ο Χάμιλτον μπορεί να έχει δηλώσει ότι η F1 δεν αποτελεί πλέον την πρώτη του προτεραιότητα στη ζωή ωστόσο συνεχίζει να έχει τη φιλοδοξία της κορυφής.

 «Τα μηχανοκίνητα σπορ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα», είπε στην Sport Bild. «Όταν ήμουν παιδί μπορεί να ήταν, προφανώς όταν μπήκα στη F1. Από την στιγμή που πέρασα τα 30, κατάλαβα ότι το νόημα είναι να δημιουργείς αναμνήσεις, με τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Οι σημαντικές στιγμές που με τους ανθρώπους που σημαίνουν τα περισσότερα για εσένα. Πάνω σε αυτό επικεντρώνομαι και σχεδιάζω πράγματα για να δημιουργήσω αυτές τις αναμνήσεις επειδή αυτές μένουν μακροπρόθεσμα», πρόσθεσε.

 «Μερικές φορές ξυπνάς κι έχεις αυτή την αίσθηση ότι δεν θέλεις να το κάνεις άλλο και μερικές φορές ξυπνάς και σκέφτεσαι, μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα σε όλη μου τη ζωή, σίγουρα θέλω να πετύχω περισσότερα. Θεωρώ ότι το να αποσυρθώ ως πρωταθλητής αποτελεί ένα όνειρο που κάθε αθλητής έχει, το ίδιο ισχύει με εμένα», τόνισε ο Χάμιλτον του οποίου το συμβόλαιο με τη Mercedes ολοκληρώνεται στα τέλη του 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα