fbpx

MotoGP: Ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Honda ο Μάρκεθ

MotoGP: Ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Honda ο Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ δηλώνει ότι όνειρό του είναι να μείνει στη Honda και μετά το 2024 ωστόσο θα προσπαθήσει να βρει την καλύτερη λύση για τον εαυτό του σε περίπτωση που η HRC δεν καταφέρει να του δώσει μία ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα.

 Ο 6 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αγωνίζεται για τη Honda σε όλη του την καριέρα στη μεγάλη κατηγορία κάνοντας ντεμπούτο το 2013 όπου και πήρε τον τίτλο στην πρώτη του προσπάθεια. Η συνεργασία αυτή έχει αποφέρει 6 τίτλους, 59 νίκες, 100 βάθρα και 63 πολ ποζίσιον.

 Στην αρχή του 2020 ο Μάρκεθ έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τη Honda ωστόσο οι τελευταίες τρεις σεζόν έχουν επισκιαστεί από τραυματισμούς ενώ ο Ιάπωνας κατασκευαστής φέτος γνώρισε για 2η σεζόν την τελευταία τριετία μία ολόκληρη αγωνιστική περίοδο δίχως νίκη.

 «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Honda, ειδικά αυτά τα 2 χρόνια που ήμουν τραυματίας, για τον τρόπο που μιλούσαμε, ο τρόπος που με φρόντισαν ήταν ξεχωριστός», είπε. «Ξέρω ότι δεν είναι φυσιολογικό αλλά ήταν ξεχωριστό και πάντα θα έχω απεριόριστο σεβασμό για τη Honda. Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο να επιστρέψουμε στην κορυφή. Αν δεν μπορώ, επειδή θα νιώθω ότι δεν έχω τα εργαλεία, τότε θα προσπαθήσω να βρω την καλύτερη λύση για εμένα και αυτό είναι κάτι που τους το έχω πει. Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να κερδίσω πρωταθλήματα και αυτό αναζητώ στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα