fbpx

Αισιόδοξος για το Ντακάρ του 2023 ο Νάσερ Αλ Ατίγια

Αισιόδοξος για το Ντακάρ του 2023 ο Νάσερ Αλ Ατίγια

Ο τέσσερις φορές νικητής του Ντακάρ, Νάσερ Αλ Ατίγια, φιλοδοξεί να τα καταφέρει ξανά το 2023.

Όπως και πέρυσι, ο Καταριανός θα αντιμετωπίσει κυρίως τον Σεμπαστιάν Λεμπ με την Prodrive Hunter και τα buggies της Audi, τα οποία έχουν τροποποιηθεί σημαντικά σε σχέση με το 2022. Μετά τη μεγάλη αλλαγή της περασμένης σεζόν με το T1+, το Toyota GR DKR Hilux έχει δεχτεί κάποιες μικρές τροποποιήσεις ενόψει αυτού του Ντακάρ, τόσο όσον αφορά την αξιοπιστία όσο και τις επιδόσεις.

«Η τελευταία νίκη στο Ντακάρ ήταν ξεχωριστή. Είχαμε κάνει πολλή δουλειά. Όταν οδηγήσαμε το T1+ για πρώτη φορά, συνειδητοποιήσαμε γρήγορα τις διαφορές με το T1, το οποίο είχε πάντα πολλά κλαταρίσματα. Ήταν ένα πραγματικά φανταστικό Ντακάρ, χωρίς σοβαρά προβλήματα να αναφέρουμε. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο- θα ήταν απίστευτο αν μπορούσαμε να τον κερδίσουμε ξανά» τόνισε ο Αλ Ατίγια.

Και προσέθεσε: «Καταφέραμε να δοκιμάσουμε το αυτοκίνητο στις αρχές Δεκεμβρίου στη Ναμίμπια για να βεβαιωθούμε ότι όλα λειτουργούν καλά, αλλά πάνω απ’ όλα προετοιμάστηκα πολύ σωματικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους για να φτάσω στο Ντακάρ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ξέρω ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για όλους και θα πρέπει να είστε έξυπνοι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα